Yetim çocukların eğitimine katkı

Hatay Toplum Gönüllüleri İnsani Yardım Derneği tarafından 23 yetime eğitim yardımında bulunuldu

HATAY (AA) - Hatay Toplum Gönüllüleri İnsani Yardım Derneğince 23 yetim çocuğa, eğitimleri için maddi destek sağlandı.

Okullarında başarı gösteren çocuklar, aileleriyle geldikleri dernek binasında, 300 liranın bulunduğu zarfları gönüllülerin elinden aldı.

Dernek Başkanı Ali Nurlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen yıldan bu yana derneğe gelen bağışlarla, okullarında başarılı olan yetim öğrencilere eğitim desteği verdiklerini söyledi.

Daha önce de 63 yetime burs verdiklerini anlatan Nurlu, şunları kaydetti:

"Dernek olarak eğitimin önemine dikkati çekmek istedik. Bu anlamda farkındalık oluşturmayı amaçladık. Maddi imkansızlıklardan dolayı eğitimini sürdürmekte güçlük çeken başarılı öğrencilerimizin okul masraflarında biraz olsun kolaylık sağlayabildiysek ne mutlu bize. Yardımda bulunan ve etkinliğimize katkı sağlayan tüm dernek gönüllülerimize de teşekkür ediyorum."

AA

Gündem Haberleri

Ambulansa yol vermeyen o sürücü yakalandı
Bu baharatın kilosu 900 bin TL: 150 bin çiçekten 1 kilo çıkıyor
ŞEHİRLER NASIL DEĞİŞECEK?
Ailenin dramına dayanamayan komşuları CİMER’e başvurdu: Sonuç duygulandırdı
HAL SORUŞTURMASINDA KARAR ÇIKTI