Yeşilgiresun Belediyespor'da transfer

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekibi, Beşiktaş Sompo Japan’dan Enes Berkay Taşkıran ile 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladı


GİRESUN (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor, Beşiktaş Sompo Japan’dan Enes Berkay Taşkıran’ı yeniden kiraladı.

Yeşil beyazlı kulübün başkan vekili Sertaç Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezon kadrolarında yer alan genç oyuncuyla yaptıkları görüşmede her konuda anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Güneş, Beşiktaş Sompo Japan Kulübünün de onayının alınmasının ardından Enes Berkay Taşkıran ile bir yıllık sözleşme imzalandığını dile getirdi.

Geçen sezon yeşil beyazlı forma altında 27 maça çıkan 20 yaşındaki genç oyuncu, 4,6 sayı ve 1,3 ribaunt ortalamaları yakalamıştı.


AA

Spor Haberleri

Sergen'in bileği zor bükülüyor
Ömer Üründül'ün acı günü
Süper Lig 2026-2027 sezonu 14 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha
Türkiye Kupası hakkında yeni karar! Eleme usulü geri geliyor