Yeşildere ve Taşkale’yi fotoğrafladı

KOMEK Fotoğraf Topluluğu üyeleri, Fotoğraf Sanatçısı ve KOMEK Fotoğrafçılık Kursu Hocası Mustafa Binol’un rehberliğinde Karaman Yeşildere ve Taşkale’yi 60 kişilik ekiple gezerek fotoğraladılar.

Karaman Yeşildere ve Taşkale, tarihi dokusu, cana yakın ve misafirperver insanları ile son yıllarda Türk fotoğrafçılığında önemli bir mekan haline geldi.

 KOMEK Bahar Dönemi kursiyerlerinden oluşan ekip, önce Yeşildere’de bulunan Taşköprü ve civarında yağışlı havaya rağmen uzun pozlama çalışması ile fotoğraf çekti.

Daha sonra Yeşildere Belediye Başkanı’nın Yeşildere Düğün Salonu’nda misafiri olan ekip öğleden sonra Taşkale’ye geçerek 2 saat boyunca tarihi beldeyi fotoğrafladı.

 Programa katılan KOMEK kursiyerleri, hem tarihi mekanları ve misafirperver insanları görmenin hem de fotoğraf çekmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

 

 

 

 

 

 

Yerel Haberleri

Geleceğin mühendislerine mavi derinliklerden kariyer çağrısı
NEÜ’den Rusya’da Dev İş Birliği: İnşaat Mühendisliğinde Yeni Dönem
Karapınar’da kamyon ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı
3 GÜNDÜR KAYIPTI, SAĞ BULUNDU
KONYA'DA BÜYÜK NARKOTİK OPERASYONU