Yerle bir olan Hatay’ın bu mahallesinde hiçbir ev yıkılmadı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası yerle bir olan Hatay'ın Ekinci mahallesinde hiçbir ev yıkılmazken, bu durumu görenler gözlerine inanamadı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası yerle bir olan Hatay'ın Ekinci mahallesinde hiçbir ev yıkılmazken, bu durumu görenler gözlerine inanamadı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 büyük depremle birlikte adeta Hatay yerle bir oldu. Ancak merkez Antakya ilçesi Ekinci mahallesinde yüksek katlı binaların bulunmasına rağmen herhangi bir bina yıkılmazken bazı evlerin çatılarında ufak hasarlar olduğu görüldü.

O mahalle havadan dron ile görüntülendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Basın Kartı Resmi Kimlik Belgesi Sayıldı
Meşhur pideci de hile yapmış
HOBİ BAHÇELERİ YIKILIYOR MU?
PETROL DEVRİ KAPANDI
KONYA'YA DA YAPILMIŞTI, TÜRKİYE'YE YAYILIYOR