Yerel seçime doğru

Kırşehir Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Yaşar Bahçeci:- "Benim derdim yavrularımıza güzel bir gelecek hazırlamak"

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Yaşar Bahçeci, derdinin gelecek nesillere güzel bir gelecek hazırlamak olduğunu belirtti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bahçeci, Uzun Çarşı ve Terme Caddesinde esnaf ziyareti yaptı.

Esnafın sorunlarını dinleyen Bahçeci, 10 yılda Kırşehir'e milyonluk yatırımlar yaptıklarını, gelecek 5 yılda da 41 yeni projeyle halka hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Mahalli idareler seçimlerinde güçlü bir destek beklediğini dile getiren Bahçeci, şunları kaydetti:

"10 yıldır alın teri bu şehir için gece gündüz akıtan kardeşinizi, çamurla, dedikoduyla, fitneyle küçük düşürmeye çalışıyorlar. Yaşar Bahçeci Türkiye’de en başarılı belediye başkanları arasında görülüyorsa bu başarı Kırşehir’in başarısıdır. Benim derdim şahsım değil, benim derdim ülkem. Benim derdim milletim. Benim derdim yavrularımıza güzel bir gelecek hazırlamak. 10 yıllık tecrübemizle, önümüzdeki beş yılda arkamıza Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ı da alarak Devlet Bahçeli ile Cumhur İttifakı ile inşallah Kırşehir’e çok daha büyük hizmetler getireceğiz. Tayyip Erdoğan sadece bu milletin umudu olmamıştır. Dünyadaki nerede Müslüman ve Türk varsa onun umudu olmuştur."

Gündem Haberleri

Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı
Kocaeli tarımında çift hasat dönemi
Otomobil Fuarının Yıldızı 32 Yıllık Efsane Oldu
Ambulansa yol vermeyen o sürücü yakalandı
Bu baharatın kilosu 900 bin TL: 150 bin çiçekten 1 kilo çıkıyor