Yer yer donan porsuk çayı çöplüğe döndü

Dondurucu soğuk sebebi ile yüzeyi yer yer buz tutan Eskişehir'in ünlü Porsuk çayının üzerine sorumsuzca atılan çöpler, kötü bir görüntü oluşturuyor.

Dondurucu soğuk sebebi ile yüzeyi yer yer buz tutan Eskişehir'in ünlü Porsuk çayının üzerine sorumsuzca atılan çöpler, kötü bir görüntü oluşturuyor.

Eskişehir'in en önemli turistlik değerlerinden olan Porsuk çayı üzerinde, şehirde bir süredir etkili olan dondurucu soğukların etkisiyle yer yer buz tabakası oluştu. Birçok vatandaş için görülmeye değer görüntü oluşturan Porsuk Çayı, bazı duyarsız şahısların çeşitli objeler atarak buz tabakasını kırmayı denemesiyle kirlendi. Atılan alkol şişeleri, ekmek parçaları, ayakkabı ve benzer çöpler, Eskişehir'in en önemli sembolünün güzelliğine gölge düşürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Beyaz altın hasadı başladı
Yarısı bizden desteği 1 yıl uzatıldı! Karar Resmi Gazete’de
İstanbul’da yağışlar sonrası barajlar doldu mu? İşte oranlar
Ankara’ya kar yağdı
AFAD kriz masası çalışmaları tamamladı