Yeni yapılacak caminin kıblesi belirlendi

DÜZCE(İHA) – Düzce'nin Beyciler Mahallesi'nde yapılacak olan Arafat Camisinin kıble tespiti yapıldı.

DÜZCE(İHA) – Düzce'nin Beyciler Mahallesi'nde yapılacak olan Arafat Camisinin kıble tespiti yapıldı.

Müftü Osman Aydın ve Müftü Yardımcıları Talha Demirkaya ve Yavuz Horoz'la birlikte Beyciler Mahallesinde yeni yapılacak olan Arafat Cami'nin kıble tespiti yapıldı. Yapılacak olan cami hakkında bilgiler alan Müftü Osman Aydın, destekleri ve yardımları için hayırsever mahalle halkına teşekkür etti.

Daha sonra Kültür Mahallesi'nde yapımları devam eden 4-6 Yaş Kur'an Kursunu ve Mergiç Mahallesindeki Safa Merve Cami inşaatını ziyaret eden Aydın, yerinde incelemelerde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Fay Hattı Üstünde Tehlikeli Bekleyiş: Afyon Hazır Değil
SUÇ ŞEBEKELERİNE MART DARBESİ
IŞIĞA BAKAN ŞAŞIRIYOR
ÖDEMELER DURDU, İZİNLER İPTAL
Magazin Dünyasında Şok Dalgaları! Mustafa Ceceli, Melek Mosso...