Yeni Parti Konya İl Başkanı Nejat Türktaş Tutuklandı

Ankara merkezli yapılan operasyon kapsamında Konya'da gözaltına alınan Yeni Parti İl Başkanı Nejat Türktaş tutuklandı.

Ankara merkezli yürütülen soruşturma Konya'ya sıçradı. Emniyet güçlerinin sabah saatlerinde düzenlediği şafak operasyonuyla evinde gözaltına alınan Yeni Parti Konya İl Başkanı Nejat Türktaş, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Türktaş, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis ekiplerinin Türktaş’ın evinde yaptığı detaylı aramalar sonrasında şüphelinin cep telefonuna ve evdeki bazı dijital materyallere el konuldu.

Soruşturma Ankara’dan Yürütülüyor

Gelişmelerin ardından gözler dosyanın merkezine çevrildi. Dijital incelemelerin devam ettiği ve soruşturmanın Ankara merkezli olarak derinleştirilerek sürdürüldüğü bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

KASADAN DÜŞTÜ, YARALANDI
KOSKİ KONYA'DA HAKİMİYETİ SAĞLADI
MERAM'IN TAZİYE FİLOSU BÜYÜDÜ
VERGİ ŞAMPİYONU ALTIN SEKTÖRÜNDEN ÇIKTI
Konya Sulama Kooperatifleri Başkanı Şaban Güven Vefat Etti