Yeni Oto Sanayi Cami inşaatı başladı

Seydişehir’de kurulan Yeni Oto Sanayii Camii'nin inşaatına başlandı.

Seydişehir’de yeni kurulan Oto Sanayii'ne, sanayi esnafının taşınmasından sonra eksikliği hissedilen cami inşaatına başlandı.

Yeni Oto Sanayi Güzelleştirme ve Yardım Derneği tarafından başlanan camii inşaatının temeli atıldı. Dernek Muhasibi  Mustafa Taşdöğen  temeli atılan Yeni Oto Sanayi camiinin 280 metrekarelik zemine yapımına başlandığını,2 katlı, kubbeli ve iki minaresi bulunacak camide aynı anda 500 kişinin ibadet yapabileceğini söyledi.

Yaklaşık olarak 400 bin YTL’ye mal olacak cami için hayırsever vatandaşların yardımlarını da beklediklerini ifade eden Dernek Muhasibi Taşdöğen, Seydişehir’e ve sanayiye mimarisi güzel bir cami kazandıracaklarını belirtti.

Dernek Başkanı Hasan Hüseyin Bütün ise, yeni oto Sanayine yapılacak caminin Konya-Seydişehir-Antalya yolu üzerinde bulunması sebebiyle, yoldan geçen vatandaşların da ibadetlerini yapma imkanı sunacağını ifade ederek, katkılarından dolayı Seydişehir Belediye Başkanı İbrahim Halıcı’ya teşekkür etti. Fahri Kubilay –Memleket, Seydişehir

İlçeler Haberleri

Beyşehir'de "Gazze Ölüyor, Ayağa Kalk" Temalı Yürüyüş Gerçekleşti
Karapınar'da apartman yangını