Yeni Malatyasporlu futbolcu Ahmet Burak:

- "Ümraniyespor maçında, taraftarımızın desteğiyle güzel bir futbol ortaya koyup üç puanın sahibi olmak istiyoruz"


MALATYA (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un sol bek oyuncusu Ahmet Burak Solakel, hafta sonu iç sahada Ümraniyespor'la yapacakları maçı kazanacaklarına inandığını söyledi.

Solakel, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "Geçen hafta Adana Demirspor karşısında farklı bir Ümraniyespor takımı sahada vardı. Savunma hattına önem veren bir takım bekliyoruz. İyi mücadele edeceğiz. Ümraniyespor maçında, taraftarımızın desteğiyle güzel bir futbol ortaya koyup üç puanın sahibi olmak istiyoruz. Kazanacağımıza da inanıyorum." diye konuştu.

Lider durumda bulundukları ligde, arkalarından Boluspor'un geldiğini hatırlatan Solakel, şunları kaydetti:

"Boluspor'la aramızda iki puanlık fark var. Puan farkı bir türlü açılmıyor. Bu, bizde kesinlikle bir stres oluşturmuyor. Yeni Malatyaspor takımı, psikolojik olarak, oynadığım en rahat takımlardan birisi. Herkes kendi özelliğinin farkında. Ligin henüz çok başı. Oynanmamış birçok maçımız var. Bu haftalardan sonra ligde zaten yavaş yavaş kopmalar başlayacak. Böyle devam edersek eğer, ilk yarının sonunda çok ciddi bir puan yakalarız. Asıl bizim için lig ikinci yarı başlayacak. İkinci yarıda yapılacak takviyelerle güzel bir başlangıç yaparsak, hedefe rahat ulaşırız. Maç maç önümüze bakıyoruz."

AA

Spor Haberleri

Süper Lig’de derbi haftası! Lider Galatasaray farkı korudu
Hayri Çavuşoğlu Hakkındaki Bahis İddiaları Çöktü: PFDK “Ceza Verilmesine Yer Yok” Kararı Verdi
Cimbom çeyrek final istiyor! Konuk Liverpool
Werner Lorant'ın yardımcılığını yapmıştı! Engin Fırat hayatını kaybetti
Fenerbahçe'den Samsunspor'a Sert Yanıt