Yeni Malatyaspor’da Eren Tozlu ameliyat oldu

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor'da hazırlık maçında bacağında yırtık tespit edilen Eren Tozlu, özel bir hastanede ameliyat oldu.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor'da hazırlık maçında bacağında yırtık tespit edilen Eren Tozlu, özel bir hastanede ameliyat oldu. Deneyimli futbolcunun başarılı bir operasyonu geçirdiği belirtildi.

Adem Büyük, Ömer Şişmanoğlu, Fabian Farnolle, Rahman Buğra Çağıran ve Azubuike'nin sakatlık yaşadığı Malatya temsilcisinde durumu en ciddi olan isim Eren Tozlu, bıçak altına yattı. Başarılı bir operasyon geçiren Eren Tozlu'yu hastanede Yeni Malatyaspor yönetimi yalnız bırakmadı. Sarı-kırmızılı yönetici Nusret Çaylak, ameliyat sonrası Eren'e ilk geçmiş olsun diyen isimlerden biri oldu.

Tecrübeli futbolcunun yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Bu arada oynanan son hazırlık maçında sakatlık geçiren Godson Azubuike ve Rahman Buğra Çağıran tedavileri için İstanbul'a gönderildikleri belirtildi.

İki oyuncunun da 2 hafta takımla birlikte olamayacakları açıklandı.

Spor Haberleri

Antalyaspor'a transfer yasağı
Bodrum çıkamadı Gökdeniz Süper Lig'de
Sportif başarı yok, kupa yok borç 28 milyar TL
Mert Hakan Yandaş Müjdesi: Fenerbahçeli Yıldızın Cezasında Dev İndirim!
120 yıllık futbol kulübü kapanmanın eşiğinde