Yeni Malatyaspor 5 haftada 5 puan topladı

Süper Lig'de bu yıl 4'üncü sezonunu yaşayan Yeni Malatyaspor, bu sezon ilk 5 haftada 5 puan toplayabildi.

Süper Lig'de bu yıl 4'üncü sezonunu yaşayan Yeni Malatyaspor, bu sezon ilk 5 haftada 5 puan toplayabildi.

2020-2021 Süper Lig sezonunda ilk 5 hafta da sadece 1 kez galibiyet yüzü görebilen Yeni Malatyaspor, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 5 puan toplayabildi.

Ligin birinci haftasında deplasmanda Karagümrük'e 3-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor, ikinci haftada sahasında İzmir ekibi Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Ligin üçüncü haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 3-1 kaybeden sarı-siyahlılar, 4. haftada sahasında Fraport-Tav Antalyaspor'u 1-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı. Yeni Malatyaspor, milli aranın ardından 5. haftada konuk olduğu Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Şu ana kadar ligdeki tek galibiyetini 4. haftada sahasında Antalyaspor'a karşı alan sarı-siyahlılar, oynadığı 3 deplasman maçında ise galip gelmeyi başaramadı. Malatya temsilcisi, 5. haftaya kadar 3 deplasman maçına çıkarken, bu karşılaşmalarda 1 beraberlik, 2 de mağlubiyet yaşadı.

Konyaspor beraberliği sonrası izin verilen takım ise bugün top başı yapacak. 25 Ekim Pazar günü sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan sarı-siyahlılarda sakat olan Lukoki, Youssouf ve Adem'in ise durumları ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Konyaspor'un ne yaptığını anlayan var mı?
Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu oldu
Akşehir Olimpik ve Paralimpik Spor Kulübü finalde
Eczacıbaşı Dynavit, ’Yılın Kadın Spor Takımı’ seçildi
Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Konyaspor Sivas'ta puan arayacak