Yeni kanalizasyon hattı çekiliyor

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon ekipleri Kazukoğlu Mahallesinde bin 500 metrelik kanalizasyon hattı çekme çalışmasını tamamladı.

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon ekipleri Kazukoğlu Mahallesinde bin 500 metrelik kanalizasyon hattı çekme çalışmasını tamamladı.

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinin farklı noktalarında alt yapı yatırımlarına devam ediyor. Kazukoğlu Mahallesinde çalışan ekipler, bin 500 metrelik kanalizasyon hattı yapım işlemlerini de sürdürüyor. Mahallenin alt yapı sisteminin iyileştirilmesi ve yeni hatların oluşturulması devam eden çalışmalar kısa süre içinde tamamlanacak.

Müdürlüğe bağlı diğer ekipler Yahyalar ve Beyciler Mahallelerinde de alt yapıya yönelik çalışma gerçekleştirmeyi sürdürürken daha sonra Akınlar Mahallesinde alt yapıya yönelik çalışmalara geçilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Yarısı bizden desteği 1 yıl uzatıldı! Karar Resmi Gazete’de
İstanbul’da yağışlar sonrası barajlar doldu mu? İşte oranlar
Ankara’ya kar yağdı
AFAD kriz masası çalışmaları tamamladı
10 İL İÇİN TURUNCU KOD UYARISI