Yeni anayasa turları başladı

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, CHP Genel Başkanı Kılışçdaroğlu ile görüşmeye başladı, daha sonra da ve MHP Genel Başkanlarını ziyaret edecek.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek, Anayasa turlarında.

Başkan Cemil Çiçek, yeni anayasa konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmeye başladı.

TBMM Başkanı daha sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Meclis'teki makamında ziyaret edecek.

Cemil Çiçek, Meclis Başkanı seçilmesi dolayısıyla kendisini tebrik ziyaretine gelen Başbakan Erdoğan'a geçtiğimiz hafta iade-i ziyarette bulunmuştu.

Başbakan ile görüşmesinin ardından bu kez muhalefetin kapısını çalacak olan Çiçek'in, muhalefetle görüşmesi de nezaket ziyareti çerçevesinde yapılacak ancak yeni anayasa çalışmaları da gündeme gelecek.

Muhalefet liderlerine anayasa uzlaşma komisyonu önerisi götürüp, anayasa konusundaki görüşlerini alacak olan Çiçek'in, BDP ile randevusu ise netlik kazanmadı.
 

Politika Haberleri

GÜNEYDEN GELEN KONYA'YA GİRMEYECEK
YURT DIŞINDAN 714 SUÇLU İADE EDİLDİ
Milli Elektrikli Trende Seri Üretim Başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Newsweek'e Küresel Diplomasi Mesajları
Hazar Denizi'nde 12 asker şehit oldu: Ömer Çelik'ten başsağlığı mesajı