Yemen'deki olaylar

Husilere bağlı Yüksek Devrim Komitesi Başkanı Husi, ülkedeki krizin çözümünün, siyasi ve barışçıl yollarla olduğunu belirtti

SANA (AA) - Yemen'de Husilere bağlı Yüksek Devrim Komitesi Başkanı Muhammed Ali el-Husi, ülkedeki krizin çözümünün, siyasi ve barışçıl yollarla olduğunu ifade etti.

Husilere bağlı SABA ajansında yer alan haberde, Yüksek Devrim Komitesi Başkanı Husi, Yemen'de bir yıldan fazla süredir devam eden krizin çözümünün ancak siyasi ve barışçıl yollarla olabileceğini kaydetti.

Husi, zorlukların ve engellerin aşılması amacıyla çalışmaya devam edilmesi, kamu yararı ve halkın onurlu bir yaşam sürmesi için hizmetlerin sürdürülmesi gerektiğini dile getirdi.

Yemen'deki krize çözüm için Kuveyt'te 67 gündür devam eden müzakerelerde henüz çözüme kavuşturacak önemli bir aşama katedilemedi.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı