Yemen'de diyaliz merkezinden acil yardım çağrısı

- Hudeyde ilindeki merkezin, en kısa sürede acil yardım yapılmazsa tıbbi malzeme stoğunun tükenmesi nedeniyle 12 Haziran'da kapatılacağı duyuruldu


ADEN (AA) - Yemen'in Hudeyde ilindeki diyaliz merkezinin, en kısa sürede acil yardım yapılmazsa tıbbi malzeme stoğunun tükenmesi nedeniyle 12 Haziran Salı günü kapatılacağı belirtildi.

Hudeyde'ye bağlı Bacil ilçesindeki merkezden yapılan açıklamada, "Hayır sahiplerini, uluslararası ve yerel kuruluşları, onlarca hastanın hayatının kurtarılması için diyaliz merkezine yardıma çağırıyoruz." denildi.

Açıklamada, acil yardım yapılmazsa diyaliz merkezinin 12 Haziran Salı günü kapatılacağı ve onlarca hastanın ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kalacağı kaydedildi.

AA

Gündem Haberleri

RAHMİ KOÇ'A SUÇ DUYURUSU
İSMAİLAĞA’DAN SOSYAL MEDYA AÇIKLAMASI
BAKANLIK 15 BİN PERSONEL ALIYOR
Dilan Polat'a sosyal medya yasağı
Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin