Yemen Başbakanı Bahhah görevinden alındı

Bahhah, başbakanlık ve cumhurbaşkanı yardımcılığı görevinden alınarak cumhurbaşkanı müsteşarlığına atandı- Bahhah'ın yerine cumhurbaşkanı yardımcılığına korgeneral Ahmar, başbakanlığa ise eski başbakan yardımcısı Dağr getirildi

SANA (AA) - Yemen Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadi'nin, Halid Bahhah'ı cumhurbaşkanı yardımcılığı ve başbakanlık görevinden aldığı bildirildi.

Yemen Devlet Televizyonu'nun haberine göre, cumhurbaşkanlığınca alınan kararla Bahhah, başbakanlık ve cumhurbaşkanı yardımcılığı görevinden alınarak cumhurbaşkanı müsteşarlığına atandı.

Bahhah'tan boşalan cumhurbaşkanı yardımcılığı makamına korgeneral Ali Muhsin el-Ahmar, başbakanlığa ise eski başbakan yardımcısı Ahmed Abid bin Dağr getirildi.

Bahhah'ın başbakanlık görevinden alınmasıyla ilgili kararın görevinde başarılı olamaması nedeniyle alındığı belirtildi.


AA

Gündem Haberleri

İBB DAVASINDA İNCELEME TAMAMLANDI
78 Türk şehitliği belgesel oluyor
Yangın Bölgelerinde Hasar Tespiti Bitti: 5 İlde Yaralar Sarılıyor!
Yıkımı Engellemek İçin Lüks Araçları Siper Ettiler
Deprem bağışları mercek altında! Ahbap'a en yüksek bağışı yapan ünlüler belli oldu