Yemek pişirmek için yakılan ateşte ev, traktör ve besihane yandı

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde avluda yemek pişirmek için yakılan ateşten çıkan yangında ev, traktör ve besihane yanarak kullanılamaz hale geldi.

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde avluda yemek pişirmek için yakılan ateşten çıkan yangında ev, traktör ve besihane yanarak kullanılamaz hale geldi.

Olay, Dinar ilçesi Kınık köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Abdullah Ö.'nün ismi henüz öğrenilemeyen eş yemek pişirmek için evin avlusunda ateş yaktı. Bu sırada kontrolden çıkan alevler bir anda 6 kişilik ailenin yaşadığı eve sıçradı. Yangına ilk olarak aile üyeleri müdahale etse de bunda başarısız oldu. Ardından çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yangın Dinar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin uzun süren uğraşları sonucu söndürüldü. Yangında bir ev, besihane ve traktör zarar görerek kullanılamaz hale geldi.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Isparta'da Korkutan Kaza: Konya Plakalı Araç Kazaya Karıştı
İzmir’de ayı saldırısına uğrayan yaşlı adam hayatını kaybetti
Köy yolunda iskeleti göremedi kafatası kırıldı
HIRSIZLARI YAKALAYIP BU HALE GETİRDİ
O KADIN HAKKINDA KARAR ÇIKTI