Yemek borusundan "kemik" çıktı

Antalya'da göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye giden bir kişinin yemek borusundan 2 santimlik tavuk kemiği çıkarıldı

ANTALYA (AA) - Antalya'da bir kişinin yemek borusundan 2 santimlik tavuk kemiği çıkarıldı.

Kumluca ilçesinde yaşayan Kazım Karakoyunlu (62), göğüs ağrısı şikayetiyle özel bir hastaneye başvurdu.

Buradaki kontrollerde yemek borusunda yabancı bir cisim tespit edilen Karakoyunlu'ya hemen müdahale edildi.

Yemek borusundan 2 santimlik tavuk kemiği çıkartılan Karakoyunlu, bunun kendisini çok şaşırttığını söyledi.

Müdahale sonrası ağrılarının sona erdiğini aktaran Karakoyunlu, vücuttaki hiçbir ağrının ihmal edilmemesi gerektiği uyarısında bulundu.

Operasyonu gerçekleştiren genel cerrahi uzmanı Mehmet Sadık Bingül, kemik parçası çıkartıldıktan sonra hastanın çok rahatladığını ifade etti.

Hastanın tedavisinin bir süre yoğun bakım servisinde devam edeceğini anlatan Bingül, "Bu tür vakalara erken müdahale çok önemli. Hastamızı sağlık durumuna göre ilerleyen günlerde taburcu edeceğiz." dedi.


AA

Sağlık Haberleri

Şehir Hastanelerine Yerli Teknoloji Aşısı! Bakanlık Düğmeye Bastı, 3 İle Ulaştı
Hayatını Türk Hekimler Kurtardı: Dünyaca Ünlü Müzisyene İstanbul'da Hayati Operasyon
UÇAKTA ANONS YAPILDI, MÜDAHALE BAKAN'DAN GELDİ
HASTANELERE SON DAKİKA 'ENJEKSİYON' TALİMATI
BUNLARI GİYİYORSANIZ TEHLİKEYE HAZIR OLUN