Yelkende ikincilik

- Milli sporcu Lena Erdil, PWA Rüzgar Sörfü Dünya Kupası'nda Japonya'nın ardından Güney Kore'de kadınlar slalom dalında ikinci oldu


ANKARA (AA) - Türkiye'yi rüzgar sörfünde başarıyla temsil eden milli sporcu Lena Erdil, PWA Rüzgar Sörfü Dünya Kupası'nda Japonya'dan sonra Güney Kore'de de ikinci oldu.

Türkiye Yelken Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Lena Erdil, PWA Rüzgar Sörfü Dünya Kupası'nın ikinci ayağı olan Güney Kore'de kadınlar slalom dalında önemli bir başarıya imza atarak ikinciliği elde etti.

Japonya'da düzenlenen ilk ayakta da ikinci sırada yer alan Red Bull sporcusu, 13-20 Haziran'da Portekiz’de düzenlenecek şampiyonanın üçüncü ve son ayağında da başarılı olmak için mücadele edecek.


AA

Spor Haberleri

Galatasaray'da 2 veda
TFF'DEN GARİP KARAR! YENİ SEZON ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe Üyelerine SMS: "Gelin Efsaneyi Yazalım"
Şimdi Real Madrid Düşünsün! Yeni Teknik Direktör O
FİNALİN FATURASI BELLİ OLDU