Yeditepe'den Faili Meşhur Çetin Emeç belgeseli

Yeditepe öğrencileri 'Faili Meşhur Çetin Emeç' belgeseli hazırladı

 

Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik ile Radyo TV ve Sinema Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan ''Faili Meşhur'' serisinin yeni filmi ''Çetin Emeç'' belgeselinin ilk özel gösterimi, Emeç'in ölüm yıl dönümü olan 7 Mart'ta gerçekleştirilecek.

BELGESEL SERİSİNİN BEŞİNCİSİ

Öldürülmesinin üzerinden 23 yıl geçen Hürriyet gazetesi yayın yönetmeni ve köşe yazarı Çetin Emeç'in hikayesi, öldürülen gazetecilerin konu edildiği belgesel serisinin beşinci filminde anlatıldı. Ailesi, çalışma arkadaşları ve dostlarının da katılımıyla hazırlanan belgesel 23 yıl sonra hala ''Neden cinayetin çözülemediğini'' sorguluyor.

ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE GÖSTERİLECEK

Yeditepe Üniversitesi'nde 7 Mart Perşembe günü saat 15.00'te, Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu'nda gösterilecek belgesel öncesinde, Çetin Emeç belgeselinin hazırlanma sürecini anlatan fotoğraf sergisi de gezilebilecek.

Medya Haberleri

Zafer Ergin rahatsızlandı seyirci Arka Sokaklar'ı sordu! Devam edecek mi?
CHP’YE “İRAN SAVAŞI” ELEŞTİRİSİ
FENERBAHÇE TARAFTARINDAN OLAY SORU
KORKU VE PANİK YAYAN HESAPLAR KAPATILDI
Ece Ronay'a TSK soruşturması