Yediemin otoparklarını hedef alan çete yakalandı

Mersin'in Erdemli ilçesinde, yediemin otoparklarına teslim edilen araçları parçalara ayırıp satan suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. 7 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Erdemli ilçesinde yediemin otoparklarına teslim edilen araçları parçalara ayırarak satan organize bir suç örgütüne yönelik kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Yapılan incelemeler sonucunda, suç örgütüne üye olduğu belirlenen 7 şüpheli tespit edildi.

Eş Zamanlı Operasyonla Şüpheliler Yakalandı

Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, Mersin, Adana ve Gaziantep'te eş zamanlı operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, belirlenen 7 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Operasyon sırasında yapılan aramalarda, çok sayıda araç ve motosiklet parçası ele geçirildi.

6 Şüpheli Tutuklandı

Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bir şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Yol çalışmasında tır çarptı: Karayolları işçisi hayatını kaybetti
Ahmet Çakar ifadesinin ardından serbest bırakıldı
307 kilometre hızı görüp kendisini çekti, jandarma enseledi
Çakmakla oynayan çocuk evi yaktı
Şantiyede doğalgaz sızıntısı alev aldı: Araç yandı