Yazır'daki 640 konutun yapımı tamam

Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından Yazır'a şehit aileleri, gaziler ve dar gelirli vatandaşlar için yaptırılan 640 konutun yapımı tamamlandı.

Konu ile ilgili bilgi veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, göreve geldikleri günden itibaren yaptıkları toplu konut hamleleriyle Konya'da konut sıkıntısının büyük ölçüde çözüme kavuştuğunu söyledi.

 

TOKİ ile işbirliği içinde yaptıkları 2 bin 16 konutun ardından gar gelirli, şehit ailesi ve gaziler için yaptıkları 640 konutun da yapımını tamamladıklarını ifade eden Başkan Akyürek, "Büyükşehir Belediyesi olarak 2006 yılında hak sahiplerine teslim ettiğimiz 2 bin 16 konutun dışında, 640 konut daha yaptırdık. İnşaatları tamamlanan 640 konuttan TOKİ tarafından satışa sunulan 555'ini önümüzdeki aylarda hak sahiplerine teslim edeceğiz" dedi.

iha

Yerel Haberleri

Baba-Çocuk İkilisi M1 Konya’da Bir Araya Geliyor
SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME
TARİHİ CAMİLERDE SAF TUTTULAR
MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?