Yaz tatiliyle birlikte Aydın’da trafik yoğunluğu arttı

Yaz tatili ile birlikte turizm beldelerine geçiş bölgesi olan Aydın'da trafik çileye döndü.

Yaz tatili ile birlikte turizm beldelerine geçiş bölgesi olan Aydın'da trafik çileye döndü. Bazı güzergahlarda kilometrelerce araç trafiği oluşurken normal şartlarda 7-8 dakikada ulaşımın sağlandığı Aydın-İncirliova arası 15-20 dakika sürmeye başladı.

İzmir, Denizli, Muğla illeri ile turizm beldeleri Kuşadası, Didim, Bodrum ve Marmaris gibi bölgelere geçişin yapıldığı Aydın'da yaz tatili birlikte ciddi bir trafik yoğunluğu yaşanmaya başladı. Özellikle Ortaklar'dan Söke-Milas istikameti ile Aydın'dan İncirliova istikametinde son günlerde trafik yoğunluğu ciddi derecede arttı. Artan trafik yoğunluğu nedeniyle Aydın'da ulaşımda sıkıntı yaşanmaya başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İNGİLTERE HAVLU ATTI KONYA'DA KONUŞULMUYOR BİLE
Okul önünde bıçak satarken yakalandı
‘Benim çocuğum yapmaz’ demeyin!
TOKİ kiralık sosyal konutta ikinci aşama
Burhanettin Duran'dan Küresel Kriz ve Medya Açıklaması