Yayla evindeki yangın, ekinlere sıçramadan söndürüldü

Konya'nın Karapınar ilçesinde Fevzipaşa Mahallesi Hanyıkığı Mevkiinde meydana gelen ev yangını, itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesiyle söndürüldü.

Edinilen bilgilere göre, M.D.'ye ait yayla evinde elektrik panosundan kaynaklanan bir yangın çıktı. Olayın hemen ardından, bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde, yangının çevredeki ekinlere sıçraması önlendi.

Yangında, evde maddi hasar meydana gelirken, bazı tarım aletlerinin de yandığı öğrenildi. Yangının nedeni ve detaylarıyla ilgili tahkikat devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

Akşehir’de yeni İlçe Sağlık Binası bitmek üzere
Beyşehir Devlet Hastanesi’nin yeni başhekimi görevine başladı
MOTOSİKLET TURU CEZAEVİNDE BİTTİ
YÜZLERCE PARSEL HAKKINDA YENİ KARAR
Konya'da ağıla kurt girdi! Leşi köpekler yedi