Yattara, Trabzon Yarı Maratonu için kamera karşısında

Trabzonspor'un eski oyuncusu İbrahim Yattara, "Şehit Eren İçin Koşuyoruz" sloganıyla düzenlenecek Trabzon Yarı Maratonu ve Halk Koşusu için hazırlanan tanıtım filminde rol aldı


TRABZON (AA) - Trabzonspor'un eski oyuncusu İbrahim Yattara, Trabzon Yarı Maratonu ve Halk Koşusu için kamera karşısına geçti.

Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 18 Şubat Pazar günü "Şehit Eren İçin Koşuyoruz" sloganıyla organize edilecek Trabzon Yarı Maratonu ve Halk Koşusu için Trabzon Büyükşehir Belediyesince tanıtım filmi hazırlandı.

Trabzonspor'un Gineli eski milli futbolcusu İbrahim Yattara, bu kapsamda kamera karşısına geçerek tanıtıma destek verdi.

Tanıtım filmleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından sırasıyla yayına verilerek, vatandaşlar halk koşusuna katılmaya davet ediliyor.


- "Halkımızı bu önemli etkinliğe katılmaya davet ediyorum"


Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'un her dönem dünya kamuoyuna gereken mesajı verdiğini belirtti.

Vatandaşları etkinliğe davet eden Gümrükçüoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"18 Şubat'ta Eren'imiz, tüm şehitlerimiz ve gazilerimiz, Afrin'e huzur getirmek için sınırlarımızın ötesinde canlarını ve kanlarını ortaya koyan aslanlarımız için koşacağız. Tüm halkımızı bu önemli etkinliğe katılmaya davet ediyorum. Yıllardır devam eden bu önemli spor organizasyonun ülke genelinde duyurulmasına verdikleri katkılardan ötürü şehrimizin değerli isimlerine bir kez daha teşekkür ediyorum."


AA

Spor Haberleri

Kadıköy Stadı Taşınmıyor, Büyüyor
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım Dönemi: Olağanüstü Seçim Sonuçlandı
Bursaspor geleceğin Thierry Henry'sini buldu
Kim bu Hakan Safi? Serveti ne kadar? Ne iş yapıyor?
Dünya Kupası'nın Galibi Belli Oldu!