Yaşlı adam 2 gündür kayıp

Mudanya'da pazar günü evinden ayrılan yaşlı adamdan haber alınamıyor

BURSA (AA) - Bursa'nın Mudanya ilçesinde pazar günü evinden ayrılan yaşlı adamdan 2 gündür haber alınamıyor.

Alınan bilgiye göre, Eşkel Mahallesinde yaşayan 78 yaşındaki emekli Davut Yılmaz, Pazar günü evinden ayrıldı. 2 çocuk babası Yılmaz'dan haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi.

Pazar günü en son bir otobüs durağında güvenlik kameraları tarafından görüntülenen Yılmaz, çevrede yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Yılmaz'ın oğlu Ali Şahin Yılmaz, babasının Bursa ya da Mudanya istikametine giden bir otobüse binmiş olabileceğini belirterek, Mudanya ve Bursa'da babasını görenlerin en yakın emniyet veya jandarma güçlerine bildirmelerini istedi.

Pazar gününden bu yana Jandarma Arama Kurtarma ve Köpek Timi, UMKE ve AFAD ekiplerince arazide yapılan tüm aramalardan sonuç çıkmadı.

Yarın, günün erken saatlerinden itibaren arama kurtarma ekiplerinin katılımıyla bölgede geniş çaplı arama yapılacağı öğrenildi.


AA

Gündem Haberleri

Dilovası tek çatı altında toplanıyor
ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI