Yasa dışı esrar yetiştiren şahsın evine Jandarmadan operasyon: 2 gözaltı

Kilis'te yasa dışı esrar yetiştirdiği tespit edilen şahsın evine düzenlenen operasyonda saksılara dikilmiş esrar ele geçirildi.

Kilis'te yasa dışı esrar yetiştirdiği tespit edilen şahsın evine düzenlenen operasyonda saksılara dikilmiş esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Merkeze bağlı bir köyde ikamet eden bir şahsın yasa dışı esrar yetiştirdiği öğrenildi. Jandarma ekiplerince tespiti edilmiş adrese operasyon düzenledi. Evde yapılan aramalarda, 2 adet saksıya dikilmiş kök kenevir bitkisi, 300 gr kubar esrar, 60 gr toz esrar ve bir adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 2 şüpheli hakkında adli tahkikata başlanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Dilan Polat Savcılık İfadesinde Fenalaştı
Ev beklerken birikimlerinden oldular soluğu adliyede aldılar
Takograf manipülasyonuna 555 bin lira ceza
Savaştan kaçıp Almanya’ya yerleştiler tatil için geldikleri Antalya’da trafik kazasında öldüler
Ciple çarpıştı 20 metre sürüklendi