Yardım malzemeleri taşıyan tır kaza yaptı

DÜZCE (İHA) – Anadolu Otoyolu Kaynaşlı mevkiinde deprem bölgesine ihtiyaç malzemeleri götüren tır kaza yaptı, malzemeler yerlere saçıldı.

DÜZCE (İHA) – Anadolu Otoyolu Kaynaşlı mevkiinde deprem bölgesine ihtiyaç malzemeleri götüren tır kaza yaptı, malzemeler yerlere saçıldı.

Kaza, Anadolu Otoyolu Kaynaşlı gişeleri mevkiinde saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, İstanbul'dan yüklediği ve depremzedeler için ihtiyaç malzemesi taşıyan Habit S. idaresindeki 06 KFG 83 plakalı MAN marka tır, Anadolu Otoyolu Kaynaşlı mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde orta bariyerlere çarparak refüje girdi ve sürüklendi. Kazada tırda yüklü olan ve deprem bölgesine giden ihtiyaç malzemeleri yerlere saçıldı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Kazadan dolayı Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri ve karayolları ekipleri tedbir alırken yola saçılan malzemeler kenara alındı. Kaza yapan tırın boşaltılıp başka bir araca yüklemesi gündüz saatlerinde yapılacağı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kayıp şahıs burada bulundu
Uşak'ta tutuklu sayısı 16 oldu
HAKİMDEN DERS GİBİ KARAR
Murat Övüç'e Başörtüsü Videosu Nedeniyle Hapis Cezası: İndirim Uygulanmadı!
Özel gereksinimli çocuğunu darp eden o baba gözaltında