Yaralı porsuk, tedavisinin ardından doğaya salındı

Ardahan'da yaralı olarak yol kenarında bulunan porsuk, 12 günlük tedavisinin ardından yeniden doğaya salındı.

Ardahan'da yaralı olarak yol kenarında bulunan porsuk, 12 günlük tedavisinin ardından yeniden doğaya salındı.

Çıldır ilçesine bağlı ormanlık alanda 12 gün önce vatandaşlar tarafından yaralı ve bitkin halde bulunan porsuk, Ardahan Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi. Kafkas Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezine getirilen porsuğun, 12 günlük tedavisi tamamlandı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ekiplerince, bulunduğu bölgeye getirilen porsuk, güvenli şekilde doğaya bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fahrettin Kayhan Hayatını Kaybetti
DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan