Yaralı öğrenciler taburcu oldu

Çöken binada yaralanan öğrencilerden 7'si tedavi gördükleri hastaneden taburcu oldu.

Yaralılardan, Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesinde tedavi görmekte olan Zeynep Büşra Demirbaş, Asude Akçadede, Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesindeki Şerife Atayer, Cennet Tatmaz, Teslime Akca, Dilek Türkan ve Meryem Semerci'nin tedavileri tamamlandı.

 

Yaralılardan Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde bulunan Emine Dağtekin, Ayşe Semerci, Esranur Durmuş ve Büşra Güneş'in tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

 

Durumları ağır olduğu için ilk müdahalelerinin ardından Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesine sevk edilen Teslime Dağtekin ile Fatma Özbağrıaçık'ın ise 20 gün daha hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavilerinin devam edeceği, sağlık durumlarının şuan iyi olduğu öğrenildi.

Yurt binasının 1 Ağustos tarihinde çökmesi sonucu 18 kişi hayatını kaybetmiş, 27 kişi yaralanmıştı.

aa

Yerel Haberleri

Baba-Çocuk İkilisi M1 Konya’da Bir Araya Geliyor
SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME
TARİHİ CAMİLERDE SAF TUTTULAR
MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?