Yaralı bulunan balaban kuşu tedavi altına alındı

Muş'un Malazgirt ilçesinde yaralı olarak bulunan ve nesli tehlike altında olan balaban kuşu tedavi altına alındı.

Muş'un Malazgirt ilçesinde yaralı olarak bulunan ve nesli tehlike altında olan balaban kuşu tedavi altına alındı.

Malazgirt İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesine konan balaban kuşu, İlçe Emniyet Müdürü Serhan Türk ve ekibi tarafından yakalandı. İlçe Emniyet Müdürü Serhan Türk, yaralı kuşu tedavi için İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Veteriner Hekimi Meltem Sarı'ya teslim etti.

Veteriner Hekim Meltem Sarı tarafından ilk müdahalesi yapılan balaban kuşu, Van'a gönderilmek üzere Doğa Koruma ve Milli Parklar Malazgirt Şube Şefliği görevlisine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Yarısı bizden desteği 1 yıl uzatıldı! Karar Resmi Gazete’de
İstanbul’da yağışlar sonrası barajlar doldu mu? İşte oranlar
Ankara’ya kar yağdı
AFAD kriz masası çalışmaları tamamladı
10 İL İÇİN TURUNCU KOD UYARISI