Yangın 3 saatte kontrol altına alındı, 5 hektar küle döndü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahale ile 3 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahale ile 3 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü.

Akyarlar Mahallesi'nde otluk ve makilik alanda yangın başladı. Alevler, rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayıldı. Yangının ihbar edilmesi üzerine Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ve Bodrum Orman İşletme Şefliği ekipleri yangın yerine sevk edildi. Yangın bölgesine hava unsurları da gönderildi. Karadan 10 itfaiye aracı, 5 orman arazözü, havadan 2 helikopterle yangına müdahale edildi. Söndürme Bodrum Mahalle Afet Gönüllüleri de destek verdi.

Yangın yaklaşık 3 saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Hande Erçel Sessizliğini Bozdu: O İddialara Yanıt Geldi!
Mersin'den İstanbul'a gitti arabasız dönüyor
Kanımız kaynıyor devletimiz varolsun
TOKİ "İlk Evim" Vurgunu! 34 Gözaltı
BU İLANI GÖRÜRSENİZ TIKLAMAYIN