Yalova’da zabıtadan Ramazan öncesi fırınlara denetim

Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, rutin olarak gerçekleştirilen gıda denetimlerine Ramazan ayı nedeniyle ağırlık verdi.

Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, rutin olarak gerçekleştirilen gıda denetimlerine Ramazan ayı nedeniyle ağırlık verdi. Zabıta ekipleri, Ramazan boyunca pide ve ekmek satışı yapmaya hazırlanan fırınları tek tek gezdi.

Kurulan ekip, tüm mahallelerde bulunan fırınlara hijyen ve gramaj kontrolü yaptı. Ekipler, rutin olarak gerçekleştirilen denetimlerin Ramazan ayı boyunca artacağını ifade etti. Tüm fırınları oluşturan ekiple belirli aralıklarla ziyaret ettiklerini belirten zabıta yetkilileri, "Ramazan nedeniyle çalışmalarımızı arttırdık. Tüm Yalova'yı oluşturduğumuz ekiple kontrol ediyoruz. Yalova'da yaşayan vatandaşlarımızın hijyen ve gramaj yönünden herhangi bir kuşkuları olmasın. Yaptığımız denetimde hemen hemen her dükkanda gramajların fazla çıktığına şahitlik ettik. Yine denetimlerimiz artarak devam edecek" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

KONYA'YA DA YAPILMIŞTI, TÜRKİYE'YE YAYILIYOR
Konya ve Bozüyük’te Barınak Dehşeti: TVHB’den Sert Uyarı!
Şehit Polis Mustafa Aydın Son Yolculuğuna Uğurlandı
Türkiye 5G Devrimine Merhaba Dedi: Dijital Egemenlikte Yeni Dönem
5 GÜN SÜRECEK