Yalova'da uyuşturucu operasyonu

Operasyonda 1 kilo 120 gram sentetik kannabinoid maddesi ile uyuşturucu imalatında kullanıldığı değerlendirilen 35 kilo aseton ele geçirildi

YALOVA (AA) - Yalova'da, 1 kilo 120 gram sentetik kannabinoid maddesi ile uyuşturucu imalatında kullanıldığı değerlendirilen 35 kilo aseton ele geçirildi.

Alınan bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, İstanbul'dan uyuşturucu madde getirileceği yönündeki ihbar üzerine Çiftlikköy ilçesindeki bir eve operasyon düzenledi.

Söz konusu evde yapılan aramada 1 kilo 120 gram sentetik kannabinoid maddesi ile uyuşturucu imalatında kullanıldığı değerlendirilen 35 kilo aseton ele geçirildi.

Operasyonda, gözaltına alınan şüphelilerden J.P (24), "uyuşturucu imalatı ve ticareti yapmak" suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. F.P (65) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

Dilovası tek çatı altında toplanıyor
ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI