Yalova’da boru içinde mahsur kalan kaplumbağa kurtarıldı

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde boş bir arsadaki beton borunun içinde mahsur kalan kaplumbağa itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde boş bir arsadaki beton borunun içinde mahsur kalan kaplumbağa itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Çiftlikköy ilçesi Çiftlik Mahallesi'nde bulunan arsada beton borunun içinde sıkışan ve mahsur kalan kaplumbağayı gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen Çiftlikköy Belediyesi İtfaiye ekipleri sıkışarak mahsur kalan kaplumbağayı kurtarmayı başardı. Ekipler daha sonra kaplumbağayı doğal yaşam alanına bıraktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Konya dahil 10 ilde "change" operasyonu: 8 tutuklama
ALACABEL'DE SON DURUM
Mağaza önündeki sandalyeleri çalan kadın yakalandı
Bu da kargo çetesi
Boğulduğu denize yüzündeki egzama için girmiş