Yalova'da "3. Yazlık Sinema Günleri" başlıyor

Etkinliğin ilk günü gösterilecek "Cambazhane Gülü" filminin başrol oyuncuları Filiz Akın ve Ediz Hun Yalovalılar ile buluşacak

YALOVA (AA) - Yalova Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Yazlık Sinema Günleri" 16 Temmuz'da başlayacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 1 hafta sürecek etkinlikte, Türk sinemasının unutulmaz filmleri Yalovalılar ile buluşacak.

"Cambazhane Gülü" filminin başrol oyuncuları Filiz Akın ve Ediz Hun, 16 Temmuz Pazartesi günü Yalovalılar ile bir araya gelecek.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) alanında yapılacak etkinlik 7 gün sürecek. Film gösterimi 21.00'de başlayacak. Etkinliğe katılmak isteyenler için 20.15'te Cumhuriyet Meydanı'ndan TİGEM'e ücretsiz servis kalkacak. O günün nostaljisinin yaşatılması amacıyla sembolik olarak 1 lira giriş ücreti alınacak.

"Cambazhane Gülü" filmiyle başlayacak etkinlikte, 17 Temmuz'da "Çöpçüler Kralı", 18 Temmuz'da "Neşeli Günler", 19 Temmuz'da "Oh Olsun", 20 Temmuz'da "Şaban Oğlu Şaban", 21 Temmuz'da "Güllü" ve 22 Temmuz'da "Hababam Sınıfı Tatilde" filmlerinin gösterimi yapılacak.

AA

Gündem Haberleri

İran’da mahsur kalan Pegasus uçağı 52 gün sonra Sabiha Gökçen’de alkışlarla karşılandı
Ankara İtfaiyesi Karıştı: Usulsüz Rapor İddiası ve Domatesli Protesto
İbrahim Tatlıses Taburcu Oldu: Miras Kararı Herkesi Şok Etti!
Maaş alamayan belediye işçilerinden Başkan İşçimenler’e tepki
OKUL DEĞİL DİJİTAL KALE