Diyabet nedeniyle geçen aylarda sağ bacağı kesilen ve taburcu edildikten sonra tedavisine evinde devam edilen Yalçın Menteş'in, kesilen bacağı yerine takılan proteze bir türlü alışamadığı öğrenildi.
Son olarak yapımcı Birol Güven'in yeni dizisi 'Doksanlar'da oynayacağını duyurduğu oyuncunun, psikolojisinin halen düzelmediği iddia edildi.
Bakımını, yıllar önce alkol nedeniyle boşanıp tekrar bir araya geldiği eşiyle, Şişli Belediyesi'nin tahsis ettiği bir hemşirenin üstlendiği belirtiliyor.
Menteş'in çevresindekilere, "Doktorlar kesilen bacağımı geri getirsin. Ben bacağımı istiyorum" diyerek, doktorlara sitem ettiği konuşuluyor.
Yalçın Menteş: Bacağımı geri verin!
Geçirdiği operasyon sonucu sağ bacağı kesilen ünlü oyuncu Yalçın Menteş, kesilen bacağı yerine takılan protezlerini istemediği söylendi
Medya Haberleri
Selçuklu Sarayında İktidar Savaşı Başlıyor
Gönül Dağı 7. Sezon Zaman Atlamasıyla Geliyor: Gedelli’nin Yeni Nesil Amcaoğulları Kimler Oldu?
Ciddi Sağlık Sorunlarını Geride Bırakmıştı: Ufuk Özkan Sahalara Döndü
Nüfusunun Yaklaşık 3 Katı Alanı Doldurdu
Manifest grubunun kurucusu ve menajeri Tolga Akış gözaltına alındı