"Yakacak yardımı yapacağız" diyerek dolandırdılar

Ankara'da bir çiftin evine "Belediyeden geldik, size yakacak yardımı yapacağız" diyerek giren 3 şüpheli, altınları çalarak kaçtı

ANKARA (AA) - Başkentte bir çiftin evine "Belediyeden geldik, size yakacak yardımı yapacağız" diyerek giren 3 şüpheli, 2 altın bilezik ve bir cumhuriyet altınını çalarak kaçtı.

Çankaya ilçesindeki Çiğdem Mahallesi'nde yaşayan Yılmaz Ç. (72) ve Neriman Ç. (65) çiftinin evine odun dolu çuvallarla gelen 3 şüpheli, "Belediyeden geldik, yakacak yardımı yapacağız" diyerek içeri girdi.

Şüphelilerden biri, Yılmaz Ç'ye odun deposunun yerini sorarak, elindeki çuvalı bırakmak istediğini söyledi. Depoda oyalanan Yılmaz Ç'nin eşi Neriman Ç'yi darbeden şüpheliler, evden 2 altın bilezik ve bir cumhuriyet altınını çaldıktan sonra otomobille kaçtı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

AA

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?