Yağmur yerini kar yağışına bıraktı

Erzurum'un Aşkale ilçesinde son 1 haftadır etkili olan sağanak yağmur yüksek kesimlerde yer yer kar yağışı şeklinde etkili oluyor.

Erzurum'un Aşkale ilçesinde son 1 haftadır etkili olan sağanak yağmur yüksek kesimlerde yer yer kar yağışı şeklinde etkili oluyor.

Yeniköy, Dereköy, Esentepe, Kavurmaçukur, Tepsicik Dağyurdu, ve Yumruveren köyleri başta olmak üzere bir çok köyde kar yağışı hayatı olumsuz olarak etkilemeye devam ediyor.

Yoğun yağmurda ise kuruyan dereler suya kavuşurken çayırlık alanlar gölete dönüştü.

Yazı beklerken kışa uğradık" diyen vatandaş, "Kış'ın yazı, yazın kış mevsimini yaşadık. Allah sonumuzu hayır ede. İnşallah artık Erzurum'a yaz gelir" dediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Beyaz altın hasadı başladı
Yarısı bizden desteği 1 yıl uzatıldı! Karar Resmi Gazete’de
İstanbul’da yağışlar sonrası barajlar doldu mu? İşte oranlar
Ankara’ya kar yağdı
AFAD kriz masası çalışmaları tamamladı