Yağmur kanalına düşen yaralı köpek kurtarıldı

Eyüpsultan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, yağmur kanalına düşen yaralı yavru köpeği kurtardı

İSTANBUL (AA) - Yağmur kanalına düşen köpek, Eyüpsultan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Eyüpsultan, Hasdal-Kemerburgaz yolunda bir aracın çarpıp yağmur kanalına düşürdüğü yavru köpeği fark eden vatandaşlar, durumu Eyüpsultan Belediyesi'ne bildirdi.

Eyüpsultan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgeye giderek yavru köpeği dikkatli bir şekilde kanaldan çıkarttı.

Sağlık durumu iyi olan köpek, veteriner tarafından hayvan ambulansında yapılan kontrolün ardından Kemerburgaz Hayvan Kliniği'ne götürüldü. Veteriner ekipleri köpeğe, "Bıçkın" adını verdi.

AA

Gündem Haberleri

RAHMİ KOÇ'A SUÇ DUYURUSU
İSMAİLAĞA’DAN SOSYAL MEDYA AÇIKLAMASI
BAKANLIK 15 BİN PERSONEL ALIYOR
Dilan Polat'a sosyal medya yasağı
Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin