Whatsapp bilgileri çaldırdı mı? Cumhurbaşkanı Danışmanı Cesur'dan tavsiye

Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur, sosyal medya uygulamalarında yaşanan erişim aksaklığıyla ilgili olarak "Özellikle WhatsApp kullanmayalım. Gerçekten alternatifsiz bir uygulama değil" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanlarından İsmail Cesur, Facebook başta olmak üzere sosya lmedya devlerinde yaşanan erişim problemleriyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Cesur, WhatsApp'ın kullanılmaması gerektiğini söyleyerek şu açıklamalarda bulundu:

"Bu arada arkadaşlar, Facebook sorunundan lütfen şu dersi çıkaralım: Özellikle WhatsApp kullanmayalım. Gerçekten alternatifsiz bir uygulama değil. İki harika alternatif var: BiP ve Telegram."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

WhatsApp'ta Kullanıcı Adı Dönemi Başlıyor: Telefon Numarası Zorunluluğu Bitiverdi!
Antalya'nın seralarına kesin çözüm! İlaca gerek yok
Bakan Uraloğlu Duyurdu: Konya’da Yapay Zeka Eğitimleri Başlıyor
AKINCI TİHA HEP FORMUNDA
YAN BAKANA CİRİT