VSY Biotechnology'nin Ar-Ge merkezine ziyaret

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, VSY Biotechnology'nin İstanbul'da bulunan Ar-Ge merkezini ve üretim tesislerini ziyaret ederek tekno yatırım proje aşamaları hakkında bilgi aldı- VSY Biotechnology Yönetim Kurulu Başkanı Varlıba

İSTANBUL (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, VSY Biotechnology'nin İstanbul'da bulunan Ar-Ge merkezini ve üretim tesislerini ziyaret ederek tekno yatırım proje aşamaları hakkında bilgi aldı.

VSY Biotechnology'den yapılan açıklamaya göre, şirketin Ar-Ge merkezini ve fabrikasını gezen Çelik, VSY Biotechnology Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ercan Varlıbaş ve tesis yöneticileri ile görüştü.

Çelik, tekno yatırım projelerinin hayata geçmesinden dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, Türkiye’nin inovatif yüzünü oluşturan VSY Biotechnology gibi firmaların gerçekleştirdikleri tekno yatırım projeleri ile Türkiye’ye değer kattıklarını kaydetti.

VSY Biotechnology Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ercan Varlıbaş da sürdürülebilir inovasyon ilkesi ile yenilenen ve gelişen üretim alanlarında Türkiye’de birçok ilke imza atmanın sevincini yaşadıklarını aktararak, "İnovatif ürün geliştirerek birçok üründe dış pazarlara olan bağımlılığı sona erdirdik. Yeni projelerimizle ülkemizde henüz üretilemeyen daha birçok ürünü üretmeye başlayacağız." ifadelerini kullandı.

Son dönemde aldıkları yeni patentlere değinen Varlıbaş, tekno yatırım projelerinden biri olan yeni özel tasarımlı göz içi lens katlama sistemine sahip olan preloaded enjektör ürününün patentini Avrupa’dan aldıklarını bildirdi. Dr. Varlıbaş, VSY Biotechnology tarafından devam eden 3 tekno yatırım projesine başarıyla devam ettiklerini de kaydetti.

AA

Gündem Haberleri

İBB Kumanyası Zehirlenmesinde İddianame Hazırlandı
Konya’da Kamu Personeline Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi
Hac kurasında ismi çıkan hacı adayları sevinçten gözyaşlarını tutamadı
Dar Sokaktaki Kirişe Araçlar Çarpmasın Diye Reflektörlü Çözüm
Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı