Voleybolun kalbi Tekkeköy’de atacak

Kadınlar Voleybol 2. Ligi Çeyrek Final müsabakaları Samsun'un Tekkeköy ilçesinde yapılacak.

Kadınlar Voleybol 2. Ligi Çeyrek Final müsabakaları Samsun'un Tekkeköy ilçesinde yapılacak.

Tekkeköy ulusal çapta önemli bir spor organizasyonuna daha ev sahipliği yapacak. Kadınlar 2. Ligi'nde en iyi 8 takımın karşı karşıya geleceği müsabakalar Tekkeköy ilçesinde gerçekleştirecek.

Bahattin Ekinci Spor Salonu'nda 11-13 Mart tarihleri arasında yapılacak Kadınlar Voleybol 2. Ligi Çeyrek Final müsabakaları ile ilçe halkı voleybol heyecanı yaşayacak. Bu tür spor organizasyonlarını ilçede ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ücretsiz izlenebilecek müsabakalara tüm vatandaşları davet etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Dirk Kuyt, 11 yıl sonra Fenerbahçe’de
Konya’da Kick Boks Seçmelerinde Arbede: Turnuva Bir Anda Karıştı
KONYASPOR'UN HARCAMA LİMİTİ NE KADAR?
Türkiye - ABD maçının hakemi açıklandı
MONTELLA KALIYOR MU?