Voleybolda transfer

- Çanakkale Belediyespor, yardımcı antrenör Volkan Güç ve altyapı antrenörü Gonca Öden ile birer yıllık sözleşme imzaladı


ÇANAKKALE (AA) - Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, yardımcı antrenör Volkan Güç ve altyapı antrenörü Gonca Öden ile birer yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında düzenlenen törende konuşan başkan İsmet Güneşhan, Çanakkale Belediyespor olarak bugüne kadar hep sporcularla sözleşme yaparken bir araya geldiklerini ancak bugün durumun farklı olduğunu söyledi.

Takımın sadece sporculardan oluşmadığını belirten Güneşhan, "Volkan Güç arkadaşımız ile 1 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Volkan'ın bu üçüncü yılı olacak. İnşallah uzun yıllar birlikte çalışacağız. Hem Çanakkale'de hem de ülkemizde voleybolun gelişimine büyük katkılar sunacaktır. Altyapı antrenörümüz Gonca Öden ile de 1 yıllık sözleşme yapıyoruz." diye konuştu.

Volkan Güç ise geçen sene olduğu gibi bu sezon da başarılı olmak istediklerini vurguladı.

Konuşmaların ardından Güç ve Öden ile sözleşme imzalandı.

AA

Spor Haberleri

İsmail Kartal’dan istifa çağrılarına cevap
Avrupa Halter Şampiyonası’nda milli sporcularımıza 5 madalya daha
Süper Lig’de 9. hafta heyecanı! Konyaspor maçı ne zaman?
İsmail Kartal özür diledi
Süper Lig'de 7. Hafta: Devler Kazandı, Konya Puan Paylaştı