Voleybol: Vestel Venus Sultanlar Ligi

- Galatasaray: 3 - Çanakkale Belediyespor: 0


Salon: Burhan Felek

Hakemler: Metin Korkut, Aylin Turnaoğlu

Galatasaray: Gamze Alikaya, Rabadzhieva, Aslı Kalaç, Kosheleva, Cansu Çetin, Jack (Gizem Karadayı, İlkin Aydın, Nursevil Aydınlar, Bihter Dumanoğlu, Buse Kayacan, Seda Aslanyürek)

Çanakkale Belediyespor: İpek Soroğlu, Seda Arısoy, Alajbeg, Janset Cemre Erkul, Da Silva, Fromm (Ceren Önal, Elif Uzun, Şule Yetimoğlu, Ceren Çınar, Hande Taşçı, Gözde Dal)

Setler: 25-10, 25-13, 25-18

Süre: 64 dakika (19, 21, 24)


İSTANBUL (AA) - Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 22. hafta karşılaşmasında Galatasaray, sahasında Çanakkale Belediyespor'u 3-0 yendi.

Maça iyi başlayan Galatasaray, köşelerden geliştirdiği ataklarla sayı buldu ve teknik molayı 12-3 önde geçti. Kosheleva ve Aslı Kalaç'ın ürettiği sayılarla farkı açan sarı-kırmızılı ekip, seti 25-10 üstün tamamladı.

İkinci sete de etkili oynayan ev sahibi ekip, teknik molaya açık ara önde girdi: 12-1. Köşelerden atakları ile etkili olan Galatasaray, seti 25-13 alarak, 2-0 öne geçti.

Üçüncü sete Çanakkale Belediyespor, iyi başladı ve karşılıklı sayıların alındığı sette teknik molayı 12-11 önde geçti. Ancak skoru 14-14'te eşitleyen Galatasaray, Kosheleva'nın ataklarında sayı üretti ve seti 25-18, maçı da 3-0 kazandı.

AA

Spor Haberleri

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final
Konyaspor'un ne yaptığını anlayan var mı?
Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu oldu
Akşehir Olimpik ve Paralimpik Spor Kulübü finalde
Eczacıbaşı Dynavit, ’Yılın Kadın Spor Takımı’ seçildi