Voleybol: Vestel Venus Sultanlar Ligi

Bursa Büyükşehir Belediyespor: 3 - Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas: 1

Salon: Cengiz Göllü

Hakemler: Nurper Özbar, Ebru Ayata

Bursa Büyükşehir Belediyespor: Ergül Eroğlu, Leys, Fatma Yıldırım, Belien, Dimitrova, Cansu Aydınoğulları (Aylin Sarıoğlu, Bytsenko, Nilay Karaağaç, Merve İkbal Albayrak)

Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas: Lazarevic, Jana Kulan, Sabriye Gönülkırmaz, Safranova, Arelya Karasoy, Ceren Kestirengöz (Simay Kurt, Buse Melis Kara, Çağla Erdem, Selmin Karahan)

Setler: 25-22, 21-25, 25-18, 30-28

Süre: 122 dakika (29, 32, 26, 35)


BURSA (AA) - Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 16. haftasında Bursa Büyükşehir Belediyespor, sahasında Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas'ı 3-1 yendi.

Birinci sette karşılıklı alınan sayıların ardından Bursa Büyükşehir Belediyespor, teknik molaya 12-11 önde girdi. Ortadan Dimitrova, köşelerden ise Fatma Yıldırım ve Cansu Aydınoğulları ile sayı üreten Bursa ekibi, seti 25-22 kazandı.

Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas, ikinci sette toparlanarak oyuna ortak oldu. Jana Kulan ve Ceren Kestirengöz ile etkili olan İstanbul ekibi, teknik molaya 12-9 önde girdi. Teknik mola sonrasında da üstünlüğünü sürdüren Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas, seti 25-21 alarak, 1-1 eşitliği sağladı.

Üçüncü sette üstün oynayan taraf Bursa Büyükşehir Belediyespor oldu. Teknik molaya 12-10 üstün giren Bursa ekibi, seti de 25-18 aldı.

Dördüncü sette teknik molaya Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas 12-9 üstün girdi. File önünde Dimitrova ve Belien ile etkili olan Bursa ekibi, seti 30-28, maçı da 3-1 kazandı.

AA

Spor Haberleri

Kayserispor - Konyaspor maçının VAR kayıtları açıklandı
Kozanlı Sporcu Azra Nur Çetin Türkiye şampiyonu oldu
Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 400. randevusu
Karatay Belediyesi Spor Kulübü Halter Takımı Konya Gençlik Kupası'nda Parladı
Panathinaikos Fatih Terim ile yollarını ayırdı