Voleybol: Kadınlar Kupa Voley

- Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas: 3 - Bursa Büyükşehir Belediyespor: 1


Salon: Beylikdüzü Spor Kompleksi

Hakemler: Ramazan Demiröz, Metin Korkut

Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas: Arelya Karasoy, Lazarevic, Hande Korkut, Ceren Kestirengöz, Jana Kulan, Sabriye Gönülkırmaz (Melisa Memiş, Melis Kara, Simay Kurt, Selmin Karahan)

Bursa Büyükşehir Belediyespor: İkbal Albayrak, Nilay Karaağaç, Bytsenko, Ergül Eroğlu, Dimitrova, Leys (Aylin Sarıoğlu, Aslı Tecimer, Belien, Cansu Aydınoğulları, Yaren Hatipoğlu)

Setler: 25-21, 25-22, 22-25, 25-13

Süre: 104 dakika (24, 29, 28, 23)


İSTANBUL (AA) - Voleybolda, Kadınlar Kupa Voley ilk bölüm ilk maçında Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas, Bursa Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yendi.

Maçın 1. setinde iki takım da karşılıklı basit hatalar yaptı. Ev sahibi ekip, pasörü Arelya Karasoy'un etkili servisleriyle teknik molaya 12-8 önde girdi. Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas, Hande ve Jana Kulan’ın smaçlarıyla seti 25-21 kazandı.

Karşılaşmanın 2. setinde de etkili bir oyun sergileyen Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas, Ceren Kestirengöz ve Jana Kulan’ın köşelerden kazandığı sayılarla teknik molada 12-6 üstünlük yakaladı. Bursa Büyükşehir Belediyespor, teknik molanın ardından skoru 20-20 beraberliğe getirmesine rağmen ev sahibi takım, Lazarevic'in ataklarıyla bu seti de 25-22 kazandı ve 2-0 öne geçti.

Bursa Büyükşehir Belediyespor, 3. sete iyi başladı ve Dimitrova’nın etkili ataklarıyla teknik molayı 12-8 önde geçti. Çekişmeli geçen seti konuk ekip, 25-22 alarak skoru 2-1'e getirdi.

Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas, 4. sette üstünlüğü tekrar eline aldı. Jana Kulan, Ceren Kestirengöz ve Lazarevic'in etkili ataklarıyla teknik molayı 12-8 önde geçen ev sahibi takım, seti 25-13 kazandı. Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas, karşılaşmayı da 3-1 önde tamamladı.

İki takım arasındaki rövanş mücadelesi 19 Aralık Salı günü Bursa'da oynanacak.



AA

Spor Haberleri

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 400. randevusu
Karatay Belediyesi Spor Kulübü Halter Takımı Konya Gençlik Kupası'nda Parladı
Panathinaikos Fatih Terim ile yollarını ayırdı
Konyaspor maçında Halil Umut Meler düdük çalacak
Süper Lig'de 37. haftanın programı belli oldu