Voleybol: Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi

- Galatasaray: 3 - Grot Budowlani: 0

Salon: Burhan Felek Voleybol

Hakemler: Sinisa Ovuka (Bosna Hersek), Konstantin Yovchev (Bulgaristan)

Galatasaray: Gamze Alikaya, Rabadzhieva, Ruseva, Neslihan Demir Güler, Kosheleva, Jack, (Gizem Karadayı, Cansu Çetin, Nursevil Aydınlar, Aslı Kalaç, Bihter Dumanoğlu, İlkin Aydın)

Grot Budowlani: Grajber, Polonska, Vincourova, Twardowska, Kakolewska, Grobelna, (Witkowska, Polak, Muszynska, Cutura, Piotrowska)

Setler: 25-16, 25-21, 25-17

Süre: 77 dakika (24, 28, 25)


İSTANBUL (AA) - Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. maçında Polonya temsilcisi Grot Budowlani'yi 3-0 yendi.

Sarı-kırmızılılar gruptaki ikinci galibiyetini alırken, Polonya ekibi 3. maçını da kaybetti.

Birinci sette Galatasaray taktik servisleriyle rakibinin oyun düzeninin bozdu ve teknik molaları 8-5 ve 16-9 önde geçti. Rabadzhieva’nın köşeden çapraza vurduğu smaçlar sonrası seti 25-16 kazandı.

İkinci set karşılıklı ataklarla geçti. Galatasaray köşelerden ataklarıyla etkili olduğu sette teknik molaları 8-6 ve 16-11 önde kapattı. Ruseva da rakibi blokta tutunca sarı-kırmızılılar seti 25-21 önde tamamladı.

Üçüncü sete Polonya ekibi iyi başladı. Konuk ekip etkili ataklar ile ilk teknik molayı 8-6 önde geçmesine rağmen Galatasaray Jack'in sayısıyla skoru 13-13'te eşitledi. İkinci teknik molayı da 16-13 önde kapatan Galatasaray, Kosheleva ve Jack'in smaçları sonunda seti 25-17, maçı da 3-0 kazandı.

AA

Spor Haberleri

Acun Ilıcalı, Maribor'u Satın Alıyor
Süper Lig’in 36. haftasında tüm maçlar aynı anda oynanacak
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final
Konyaspor'un ne yaptığını anlayan var mı?
Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu oldu