Voleybol: Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi

- 6'lı play-off turunda Türkiye'yi temsil edecek Fenerbahçe, VakıfBank ve Eczacıbaşı VitrA'nın rakipleri, yarınki kura çekiminde belli olacak

ANKARA (AA) - Voleybolda Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off turu kura çekimi yarın yapılacak.

Gruplarını lider bitiren Fenerbahçe, VakıfBank, Liu Jo Nordmeccanica, Dinamo Moskova ve en iyi 2'nciler kontenjanından Eczacıbaşı VitrA ile Volero Zürih'in yükselmeye hak kazandığı 6'lı play-off turunun çekilişi, yarın TSİ 13.00'te Lüksemburg'da gerçekleştirilecek.

İlk maçların 21-23 Mart, rövanşlarının ise 4-6 Nisan tarihlerinde oynanacağı eşleşmeleri galip tamamlayan 3 takım, adlarını 4'lü finale yazdıracak.

İtalyan ekibi Imoco Volley'in ev sahipliği yapacağı 4'lü final, 22-23 Nisan tarihlerinde Treviso kentinde düzenlenecek.

AA

Spor Haberleri

Samsunspor-Konyaspor Maçında Düdük Çalacak İsim Belli Oldu
Konyaspor'un Kupadaki Rakibi Belli Oldu
Emre Belözoğlu Yeniden Fenerbahçe'de!
Aykut Kocaman beklenirken ters köşe
Galatasaray'da planlı istifa